Tänä päivänä puhutaan paljon nuorten, jopa alle kouluikäisten, suhteesta tietokoneeseen. Koneet osataan tutkaillla ihan tuosta vaan, "ai kato, tämmönenkin sulla on täällä", "Voi vitsi tämmönen ohjelma"...jne..... Puhumattakaan kaikenlaisesta surffailusta!

Facebook, "naamakirja", "feissari", ... mitä ikinä kummallisia nimityksiä, it-osaamista läpi linjan, surffailua, jakamista ( ?).....

Käytännöllisesti, meikäläisen kannalta katsoen, outoa, vaikka jotenkin jotain ehkä saa itse tuotettua, esim  nyt omat sivut... facebook vaiheessa ja jotain muuta surffailua.

Nuoret viihtyvät tietsikoillaan hyvin (liiankin?), osaavat lähestulkoon kaiken, enemmän kuin aikuiset.  Välillä hirvittää, mutta .... ehkä hyvä,.... tietyin rajoituksin. Kai...????

Olen nyt muutaman kerran käynyt tuolla tarpeen vaatimassa neurolopsygologisessa kuntoutuksessa. Kaikenlaista keskustelua alkuun olemme käyneet. Ja todettu on, että noin niinkuin varsinaisesti mitään nk. käytännön läheistä terapiaa ei kuntoutukseeni löydy. Mutta.....

Sain ohjeen, ihan oikeasti, etsiä jonkin tietokonepelin !? : )

Ihan siis luvalla, terapiaksi, voin pelata,..... vaikka sitten jotain "räiskimispeliä" :) Minä kun vaan olen ihan tyhmä kaikissa peleissä?!?!

Siis pelaaminen jotain peliä, joka vaatisi hahmottamis- ja muut jutut. Mielenkiintoista :)  Ja tietenkin sitten se lähimuisti. On tässä terapiaa sitten kylliksi. Ja ihan luvan kanssa saan/pitää olla pelaamassa? Silmänisku

No. Jäitä hattuun. Pelaaminen on ollut meikäläiselle aina vähän vierasta. Korkeintaan pasianssia on tietsikalla pelattu. Ei oikein "istu pirtaan". Mutta yrittänyttä ei laiteta. Olen nyt löytänyt maatila- ja lemmikkipelin, jotka ei nyt välttämättä ole sillä tavalla terapeuttisia, kuin neuropsykologi toivoi, mutta katsellaan ja kuulostellaan. Kunhan saan muita juttuja hoideltua.

Tällä viikolla, useiden verikokeiden ja sydänfilmien jälkeen... sydämen ultraääni. Sitä ennen parasta terapiaa ovat meikäläiselle pääsiäiskorttien valmistus. Lähipiiriin.

Mutta. Katsellaan sitä pelaamista "vakavammin" sitten, kun ..... "sitku"