Onko siitä oikeesti noin kauan!?!?!?

Edelllisestä postauksesta ... niinpä niin....siis

 

Yhdentoista päivän verran hyvää uutta vuotta !


Katselin äimistyneenä viimeisen postauksen päivää. Ja sivustokin näyttää niin menneeltä vuodelta. Nolostunut... Ja nyt hävettää....

No, minkäs teet. Tähän hätään en saa sanotuksi sanaakaan, saati, että kuvia olisi. Mutta lupaan parantaa tapani. Ja annan "meriselityksen"kin, ainakin kuvin.  Ja yksi kuva kertoo saman kuin 1000 sanaa?! Eikös se jotenkin niin mennyt? Varrotkaa sen verran, että saan kuvia kamerasta koneelle. HEH.

Paukkupakkaset ovat antaneet tänään hieman hengähdysaikaa, pakkasta on "vain" kymmenisen astetta. Ja arvata saattaa, että lämmitysrumba on ollut aivan uskomaton! Mies tuossa mainaili viime viikolla, että menee kohta hermo talven kanssa. Ymmärrän kyllä vuorotyöläistä. Jos ei ole lumen kolausta sateen jälkeen, niin sitten on puiden kantoa oikein urakalla. Meikäläisestä kun ei niissä(kään) hommissa ole oikein apua. Ei voi olla kuin henkisenä tukena, no avittaa tietty sitten lämmittämisessä.

Parhaimmillaan täällä tuli lunta yhtenä päivänä 40 cm. Toisaalta on kerrankin kunnon talvi. En muista milloin olisi, täällä meillä ainakaan, ollut tällaista talvea. Pakkanen tietty saisi olla vähän alhaisempi. Mikko-kissa on pysynyt monta viikkoa lampaantaljan kätköissä. (Tietää minulle lisäpuuhaa astian siivouksessa) Koiriakaan, vaikka paksuturkkisia ovat ei juuri voi ulkoiluttaa, tarhassa korkeintaan vartin. Se pakollinen pissa- ja kakkatauko.

Joten alkaa olla mökkihöperöitä ihan riittämiin Silmänisku

Kaiken arkisen rinnalla olen, kuten vähäisestä bloginpidosta voi päätellä, joutunut taas taistoon kaikenlaisen byrokratian kanssa. Sen lisäksi kuntoutus- yms testirumba aloitettiin alusta. Siis kahden ja puolen vuoden jälkeen olen samassa tilanteessa kuin tapaturman jälkeen vuonna 2007! Että se siitä. Positiivista lienee (??), että nyt olen jälleen erikoissairaanhoidon piirissä TAYSiss ja vaikuttaisi siltä, että josko nyt päästäisiin asiaan, kun olen päässyt aivovammapkl:n kuntoutuspoliklinikalle. 

Että näissä merkeissä nyt mennään.

Toivotan kaikille hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle, siis

HYVÄÄ LOPPUVUOTTA 2010 

Olkoon se teille antoisa, kokemus- ja idearikas kaikin puolin.

 

Kuulostellaan ja katsellaan, mitä jatkossa seuraa.