Voi ÄLY!

Siis terve teille! Miten ihmeessä aikaa kuluu ... Olette kylllä olleet aatoksissa, mutta....

Nyt, yksinäisenä iltana. Mies muikkukalassa naapurin isännän kanssa, laavulla ovat yötä! Voisin kirjoitta piiiiiiitkän tarinan, mutta nyt tyydytään kuitenkin vähän lyhyempään.

Kesä.... niin...antoisaa kesän jatkoa kaikille!

Vaiheessa on vielä, tämä kesä. Mutta ajattelin kuitenkin käydä morjestamassa. On käyty Mäntyharjulla, vietetty lomaaaaaa,  ja yllätykseksi on vieraitakin piisannut. Eihän tämä nyt "tälleen" pitänyt mennä. Piti olla... niin mitä,.... ei mitään. Rauhaa ja sen sellaista. Mutta näin se menee. Ilman konetta on oltu peräti... en muista... mutta kauan.

Mutta kuitenkin kaikkea. Meikäläiselle melkoista hässäkkää. Reissua... pihasaunan perkuuta, siis on yhtä kuin varaston siivoamista.  Parhainta nyt tällä hetkellä... hhhmmm......

Koirat (2) tuli hetki sitten  takaisin karkureissulta. Niin, onneakin joskus  on. Mies kalassa (muikkuverkoilla) naapurin isännän kanssa. No mitäpä sitten koirat keksii??? Livahtavat ulos ... niinpä! Mutta kaikeksi onneksi kotona nyt, kolmen tunnin reisun jälkeen. Ja minä kun ajattelin, että A-luokan ilta ?!?! Se siitä. Mutta kuitenkin... kaikki hyvin.

Serkku.. se jota lapsuudessa joskus löin hiekkalaatikolla kahvipannulla päähän, kävi kylässä. Ja nyt sillä oli morsian mukana, hyvä! Apua ajattelin, ensin, sitten huomasin. Mehän on oltu aina kavereita, siltä tuntui! Jipii..... Että onnea reilusti heille!!!

Kissaihmisiä, niinkuin mekin.... Siis kaikki hyvin.

Lopuksi siis oikea "ärrhhhh" peto, vaan ei vainkaan, kotikissa , Ossi, edesmennyt, Vuolijoelta..... Onko vähän hevyä!!!! :)

LeppoisaA kesän jatkoa... palataan.....

1248729308_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva: JL, Vuolijoki