Heti aamusta tuntuu, onneksi, siltä että energiaa riittäisi taas tällekin päivälle. Liekö osasyynä tuo pilvien raosta sitkeästi esiinpyrkivä aurinko :)

Joka tapauksessa.

Viikon ohjelmistoon on ilmestynyt vaikka mitä mielenkiintoista. Edellisen verhoprojektin saatoin loppuun ja nyt on sitten olohuoneen verhojen vuoro. Niitä jo eilen aloittelinkin. Ja tänään jatkuupi. Samalla saan tehtyä yhden tilkkupiirin "laiskanläksyistä" ;) Niitä pääsi kertymään tuon sairaalareissun ja siitä toipumisen aikana. Osan teen todennäköisesti ihan vain huvikseni, mutta osalle löytyy sitten jo kohdekin. Jotenkin on mielekkäämpää tehdäkin.

Värikollaasikin odottaa. Värinä tällä viikolla on valkoinen. Aluksi tuntui vaikealta, mutta kyllä nyt, kun on katsellut "sillä silmällä" valkoista tuntuu löytyvän. Ne kun saa sitten kuvaksi niin ok.

Viime viikolla sain kuvattuakin kaikenlaista, joten kuviakin saan laitettua myös tänne blogini sivuille. Ei käy niin yksitoikkoiseksi.

Mutta ensitöikseni on "taisteltava tuulimylllyjä vastaan", nimittäin byrokratian. Olen tässä rimpuillut noiden terveysjuttujen kanssa sekä paikallisen terveyskeskuksen, että myös Kelan ja vakuutusyhtiön ja erikoislääkärin kanssa. Ei kyllä ollenkaan huvittavaa, mutta pakollista. Välillä on kerättävä voimia, vedettävä henkeä. Ja uudelleen.

Ihmetyttää vaan, miten sitten nuo vanhukset ja todella sairaat jaksavat.....???.... eikä välttämättä jaksakaan.

Auringonpaisteista kevättalven viikkoa vaan kaikille.