Tällä viikolla värikollaasin värinä oli valkoinen.

Olipa sitten vaikea väri. Jostain kumman syystä en ympäristöstäni juurikaan valkoista havainnut. Jos ei nyt huomioida lunta, jota on satanut vain lisää. Ja se on ihan oikeesti valkoista! Ei oikein kuulu värimaailmaani, mutta kaikkeni yritin ;)

Kun yhdistää vaikean, siis itselle, värin ja uuden kuvankäsittelyohjelman (PhotoStudio 5.5), niin lopputulos on sitten mitä on. Hakuseen meni, mutta opetellaan lisää. Vaihtoehtoja kyllä on!!Ajattelin kuitenkin laittaa tekeleeni hämmästeltäväksi, kun kerran olen touhuun mukaan lähtenyt. Tietysti olisin voinut muokata sitä eteenpäin, mutta olkoon. Tuleehan näitä, onneksi ja toivottavasti Inkivääriltä, lisää.

Itse asiassa tei kollaasin eilen aamuvarhaisella, mutta kuinkas ollakaan. Nettiyhteys lakkasi toimimasta. No minäpä sitten soittaen Elisan tukeen, että nyt äkkiä, tehkää jotain! Vaan varmaapa eivät luvanneet, mutta nytpä siis toimii. On se vaan kumma, miten tähänkin yhteyteen jää koukkuun. Ihan oli orpo olo eilen illalla, kun ei kirjeenvaihtoon päässyt. Eikä lukemaan blogeja.

Tämän      takaa löydät muiden mainioita värikollaaseja.