Tällä kertaa ihan positiivisia juttuja on tuppautunut ajantäytteeksi tällekin viikonlopulle. Ja arvata saattaa, että ne liittyvät ompeluun :) Mikäs sen mieluisampaa. Huomenna olisi tarkoitus hilautua Taikasormet-messuille, jos nyt suunnitelmat menevät siihen malliin ku aattelin.

Kyydit on mennen tullen ojennuksessa, kävelyn kanssa on kyllä turvauduttava rollaatoriin, onneksi senkin härvelin hain ennen leikkausta terveyskeskuksesta. Siinä on sitten hyvä lepuuttaa jalkoja välillä. Painorajahan niissä on mutta tällä kertaa mahdun raameihin ;). Ja onhan siinä sitten sopivasti korikiin, ryhmän ostoksia varten.

Kyllä se vaan on niin, että ihminen kaipaa välillä jotain tuulettamista. Ja mikä parhainta, jos se tapahtuu vielä samanhenkisten kanssa, niin a vot. Saapa nähdä, minäkälaisen kärpäsen pureman saan tällä kertaa. Viimeksi se oli punka-kirjonta.

Olin äsken taas suorittamassa velvoittettani, jokapäiväistä kävelyä. Niin ja tietenkin jumppaa tuossa yhden portaan rappusissa. Postia ei tänään jostain syystä tullutkaan. Toisaalta onneksi. Laskuja se tuntuu tuo laatikko vaan pukkaavan. Tulisipa joskus edes jonkinmoinen rahatarjous! Sellainen kertalaaki, ettei tarvitsisi aina mankua. Sitten voisikin iloisesti rallatella menemään!! Vai voisiko?

Aurinko paistaa oikein kunnolla..... juu.... ja paljastaa ne pesemättömät ikkunat taas. Onneksi, pätkä kun olen, en niitä ylety ainakaan ulkopuolelta pesemään. Pukille en kyllä uskalla nousta, enpä kyllä pääsiskään. Niinpä se innostava tehtävä jää siis miehen harteille. Meillä näet on sellaiset vanhan mökin ikkunat, vanhassa mökissä, ettei niitä sisäkautta pysty pesemäänkään. Siis tavallliset tuplaikkunat. Ei mitään energiavirityksiä. Kuten ei nyt pahemmin muuallakaan. Remontista ollaan haaveiltu, mutta, mutta.....

Kattikin nautiskelee nyt ulkoilmasta. Istuksii auringonpaisteessa omilla tikkaillaan liiterinpäädyssä. Kamera on nyt tietysti siellä toisessa paikassa. Eli tähän hätään ei siis kuvaa.... Mikkon on kyllä ollut jo niin levoton (on kyllä leikattu), kun pitää vaan nukkua, nukkua, nukkua. No tylsäähän se on, kun vaan syö ja nukkuu. Ulkona tietysti sen verran pitää käväistä, että tulee tarpeet hoidettua. Hiekka-astiakin on, mutta sitä herra ei kyllä käytä kuin äärimäisessä hädässä. Mutta onneksi kuitenkin käytää :)

Näin siis perjantain puolenpäivän jälkeen täällä. Edessä on vielä kauppareissu isoon kylään ja sitten voikin ryhtyä suunnittelemaan viikonlopun askareita. Miehellä varmaankin puiden pilkkomista ensi talven lämmitystarpeiksi ja minä todennäköisesti painun tilkkutupaani ompeluhommiin. Ja ulkoillakin pitäisi, jos keli jatkuu tällaisena.

Erinomaista viikonloppua kaikille ja naispuolisille hyvää naistenpäivää (sunnuntaina), mitä se nyt sitten kullekin tarkoittaakaan.

Arkistoista yritin hakea jotain oikein keväistä kuvaa, mutta digikamera on ollut käytössä vielä sen verran vähän, että tyytyminen on nyt tähän. Kuva on Päijänteen Linnasaaren rantajäältä maaliskuulta 2005. Nyt tuonne saareen ei enää ole mahdollisuutta mennä viettämään aikaa. Joten kuvien varassa voi sitten muistella menneitä vietettyjä aikoja.