Tässä vaiheessa täytynee olla naama "yrmykäisenä", kun kävijälaskuri raksuttaa jo yli tuhatta kävijää. Murheekseni on vain todettava, että myös omat päivityskäyntini näyttävät nostavan laskurin lukemaa. Osittain huijaa siis. Mutta kaiketi kuitenkin jokunen kävijä sivuillani on ollut. Kiitos siitä!

Nyt on sitten tarve etsiä uutta laskuria. Josko löytyisi sellainen, joka laskee vain todelliset kävijät... juu... olis kivempi juttu.

Jossain sellaisen havaitsinkin etsiessäni blogi-apuja, joten eikun uudelleen surffailemaan tuonne erinäköisille sivustoille. Onneksi olen laittanut joitakin apusivuja suosikkeihin, löytääkseni niitä myöhemminkin. Että eikun etsimään, mutta ei nyt. Sunnuntain kunniaksi painun tuonne tilkkutuvalle ompeluhommiin, peltipaita odottaa tekijää. Eilen siihen sainkin aikaan kissakuvatuksen aplikoimalla, enää puuttuu... no liian paljon yhdelle päivälle ;)

Tälle viikolle tuli kollaasiväriksi violetti. Muiden kollaasit ja haasteen löydät täältä    

Violetti on lempivärini, mutta jostain syystä en nyt juuri näe sitä ympärilleni katsoessa yhtään ? Kummallista. Vaikka tuntuu, että sitä olen tunkemassa joka yhteydessä kaikkeen mahdolliseen ...????...... Katsotaan myöhemmin mitä löysin kuvattavaksi :)

ps. korjaus tähän postaukseen klo 15.26.

Kun on mennäkseen sekaisin niin menee. Äh. Tänään on maanantai. TIetenkin..