... on puoliksi tehty, niinhän ne väittää. En taida olla kovinkaan harvinainen tapaus sen suhteen, että aina putkahtaa esiin keskeneräisiä juttuja. Tai oikeastaan nyt on kysymyksessä tarkoituksella sivuun jätetyt työt. Hyvä selitys, eikö?

No oli miten oli. Kokeilevan käsityön ryhmässä saimme tehtäväksi tuunata armeijan peltipaidasta jotain uutta. Siinäpä pulma. Onneksi siihen keksin jo alustavasti ratkaisun. Siitä olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen liivi, kun olen niiden innokas käyttäjä. 

Hihat olen jo purkanut irti, niistä ehkä syntyy etupuolelle taskut. Kauluksen ajattelin säilyttää sellaisenaan samoin kuin paidan peruvärin, harmaan. Jonkinlaisen vuorinkin ajattelin laittaa, jotta liivistä tulisi vähän tukevampi. Siihen suunnitteilla on sitten .... nii-in.... kirjontaa? aplikointia? yms. Kunhan nyt levittelen sitä tarpeeksi monta kertaa työpöydälläni.

Toinen projekti on huovuttamalla tehty laukku, kokeilevaa käsityötä sekin. Itse laukun "runko" on tehtynä, mutta lisukkeet, kuten hihna ja vuori vielä puuttuvat. Ilmeisesti olen pakotettu myös neulahuovuttamaan siihen jotain, sillä huovutuksessa siihen jäi muutama ohut kohta. Oli sen verran aikaa edellisestä kerrasta (reilu 10 vuotta), että ei enää oikein ollut muistissa moinen. Tai hoksaamisesta se oli kiinni ;)

Tässä siis laukun molemmat puolet.

Jonkinlaisen pienen olkalaukun ajattelin siitä vuorittaa. Kovin paljon ylimääräisiä "hörselöitä" en siihen ajatellut laittakaan, koska on väreiltään sen verran voimakas.

Näiden projektien kimppuunkin siis jossain vaiheessa olisi käytävä.