Hymy Niin siinä sitten kävi, että innostuin minäkin tekemään elämäni ensimmäisen värikollaasin. Ja mikä siinä sitten parasta taitaa olla, tuleepahan sitten opeteltua samalla tuota digikameran käyttöä. Ja tietenkin noita kaikenmailman kuvankäsittelyjuttuja.

Kaikki oikeastaan alkoi siitä, kun tänään seikkailin blogimaailmassa. Eteeni tuli Inkiväärin blogi. Lähinnä kiiruhdin sivustoon maalaiselämän toivossa. Ja sieltähän se ilmestyi... ja paljon muuta. Mutta huomioni kiinnitti kaiken mukavan muun lisäksi

Siinäpä sitten vierähtikin taas tovi muiden luomuksia katsellessa. Ja sitten taas "piti" innostua. Eikun kamera käteen ja menoks.

Koskaan aiemmin en valokuvista ole kollaasia tehnyt, edes silloin paperikuva-aikaan.  Tilkkukollaaseja joskus harjoittelin tässä taanoin. Ajattelin, että niissä(kin) voisi olla itua. Mutta niihin palaan myöhemmin.

Siis kuvakollaasin tekoon. Kun aihetta ajattelin, niin sattumoisin (?!?) tuli mieleen ompelukset. Siltä istumalta sitten penkomaan ompelijan tarvikevarastoa ja katsomaan, löytyykö sieltä mitään muuta keltaista kuin kankaat. Löytyihän sieltä. Siispä valokuvakollaasini onkin sitten kokoelma tilkkutuvasta.

 

Siinäpä siis ensimmäinen kuvakollaasini. Ja hommaa tehdessäni ajattelin, että tätäpä voipi tehdä toistekkin.