Niinpä niin. Ennemmin tai myöhemmin, siis nyt.... Sain yhden sivupalkin laatikon jumiin! Ja mitenkähän sitten etenee tämä juttu.

Se etenee näet niin, että tiedoksi ensinnäkin kaikille, ettie tuo OOK:n nappi nyt toimi blogissani. Onhan se kiva, mutta jotain tein väärin. En saa avattua koko linkkilaatikkoa, jotta saisin poistettua sen. Nyt olisi hyvät neuvot todella tarpeen.

Tähän asti olen selvinnytkin kohtuullisesti kaikesta. Jos on mennyt vikaan, niin on saanut pois. Nyt vain on siis sitkeästi koitettava keksiä keino napin poistamiselle. Josko sitten uudestaan yrittäisin.

Äsken kävin taas jo perinteeksi muodostuneen postilaatikkolenkin. Ei vaan meinaa nöyrtyä tuo viimeksi leikattu polvi. Sitkeästi kuitenkin kävelen sen verran kuin pystyn. Ikävintä nyt on se, että lauantaina oli tarkoitus lähteä Taikasormet-messuille, mutta eihän tässä nyt mihinkään pääsekään. Sen verran on tuo matkustaminen hankalaa, ettei viitsi ehdoin tahdoin lähteä itseäni kiusaamaan. Vaikka aihe sinänsä kiinnostaisikin. No. Ens vuonna sitten jotain.