Niin se vaan tapahtui. Nyt tämä blogi on tuupattu julkisuuteen, siis kaikkien seurattavaksi. Eikä edes tuntunut missään Yllättynyt. No ei kai sen pitänytkään. Täytyy kyllä sanoa, että on aikoihin eletty! En kyllä olisi uskonut, jos joku olisi aiemmin sanonut minunkin vielä sekaantuvan tämmöiseen touhuun. Mutta arvaamatonta on tämä elämä, monessa suhteessa.

Maanantai valkeni, onneksi muutaman asteen pakkasessa, talvisena. Eilen illalla olinkin jo vähän huolestunut lumen kohtalosta, kun taivaalta satoi ihka oikeaa vettä! Kissakin hirvisteli illansuussa ulko-ovella pihalle menoa, kun räystäskourusta kuuli sellainen iloinen (niinköhän vaan?) lirinä. Ei ole vesi-eläin sekään....... Mutta kun pissallakin pitäisi käydä Silmänisku

Tämän viikon kalenterimerkinnät ovat aika vähäisiä. Joten aikaa jäisi mainiosti tilkkuiluun. Ellen sitten innostu tutkailemaan, kuinka oma blogipohja tehdään. Löysin nimittäin netistä googlaamalla muutaman sivunteko-ohjelman ja ilmaiseksi. Ja vähäisellä kokemuksellani oletan, että niitä voi käyttää myös blogipohjan tekoon.

HTML-kielikin on alkanut valjeta jonkin verran, kun yritin sijoittaa blogiini kävijälaskuria. Pitkän pinnistelyn jälkeen se onnistuikin. Tosin ä-kirjain jäi vielä hupaisaksi. Siihenkin löysin koodin joten sekin täytyy "askarrella" jossain vaiheessa.

Siinä samalla muistelin, että olen joskus jopa käynyt jonkunmoisen pikakurssin moisesta, vuosia siitä on jo.... liian kauan. Ja onhan ystäväni Eijakin opastanut minua kotisivun teossa joskus lähes kymmenen (iik) vuotta sitten. No joka tapauksessa, arkistojeni kätköjä penkoen löysin kuin löysinkin aiheeseen liittyvää materiaalia. Monisteet ovat tietty "aatamin" aikuisia, mutta perusasiat eivät näyttä muuttuneen mihinkään. Joten eikun härkää jälleen kerran sarvista.

Ajan kulumisesta siis ei ole pelkoa, kun ottaa huomioon vielä osan kotihommista, byrokraattien kanssa asioinnin ja muun asiaankuuluvan arkirutiinin. Sitähän jokaisella tuntuu riittävän.

Nyt ajattelin pistäytyä veryttelemässä tuolla ulkona. Ennenkuin pihamaa ja tiet muuttuvat vielä liukkaammiksi. Nyt siellä on vielä jonkinlainen kävelykeli. Sen jälkeen olen ansainnut kupin kahvia.