Sunnuntai vierähti eräällä tavoin lepäillessä. Varsinaisesti fyysistä rasitusta tuli ainoastaan pienen ulkolun verran. Vielä ei uusilla nivelillä pitkälle pötkitä, mutta tulihan ulkoiltua.

Sen sijaan jämähdin jälleen koneelle askartelemaan blogipohjan kimpussa. Nyt alkaa sivu näyttää kohtuulliselta, kun ajatellaan aloittelijaa. VIelä hienosäätöä kaipaa, joten käytössä edelleen Piristysruiskeen pohja.

Pohjan tekoon löysin jälleen uusia linkkejä, joista voisi olla hyötyä muillekin. Kuvien käsittelyssä ja sijoittelussa eri kuvapalveluihin, tai siis sellaisiin nettialbumeihin, tutustuin myös. Tällä hetkelllä itse pidän parhaimpana Photobucketin palvelua. SInne saa luotua useamman kansion ja pystyy myös editoimaan kuvia haluamikseen.

Kuvien kanssa vaan täytyy muistaa olla tarkkana, jotta käytää vain luvallisia kuvia. Tekijänoikeusjutut on siis pidetäävä kaikissa yhteyksissä mielessä.

Mielenkiintoista hommaa on tuo pohjan teko, kun vain pääsee vähän jyvälle. Suosittelen kyllä muillekin, vaikkei nyt varsinaisesti mikään nettinörtti olisikaan :)

Kuva: FreePhotos