No niin. Muutama päivä on vierähtänyt. Nyt kun on perussivu tehty, tuntuu, että kysymyksiä on vaikka kuinka. Tällä hetkellä askarruttaa se, miten saada sivulaatikot oikeaan järjestykseen

Ja kuvia sivustolle. Oman näköisen sivupohjan aikaansaaminen on "kauhhian tärkiä". Kovasti olen yrittänyt selvitellä, miten sen saan aikaan., joten kyllä tämä tästä.

Nyt on kuitenkin toisen harrastuksen, ompelun vuoro. Kaikkea kivaa on ideoituna, mutta aikaansaannokset ovat vielä toistaiseksi jääneet vähiin. Ompeluhommia olen tehnyt aiemmin pukuompelijana. Monien asioiden seurauksena moiset hommat olen joutunut lopettamaan, mutta ompelua en kokonaan jättänyt, vain vaihtanut suuntausta.

Viime syksynä aloittamani tilkkuiluharrastus on vienyt sydämeni. No. Lähinnä se on ollut osallistumista paikallisen kansalaisopiston tilkkupiirin toimintaan. Viime syksynä tilkkupiiriläisistä osa perusti oman tilkkukillan ja senkin toiminnassa olen myös aktiivisesti mukana.

Viimeisen vajaan vuoden varrella on tullut paljon asiaa ja nyt on aika aloittaa niiden toteuttaminen. Aloitinhan tosin innoissani heti parisängyn peiton värkkäämisen. No. Oppirahat meikäläinen on maksanut. Tuolla se uinuu suloista untaan, keskeneräisenä, vintin uumenissa. Koko viime tilkkuilukauden pyörittelin sitä, mutta sitten tuli "toppi". Jotain muutakin pitää olla kuin peiton teko. Niinpä ajattelinkin siirtyä pienempien töiden pariin. Jatketaan sitä sitten, kun tuntuu siltä.

Peiton kohdalla tein mielestäni kaikenmoisia alkeellisia virheitä, niin kuin nyt kuvitella saattaa. Materiaali väärä (sisustuskangas, liestyy helposti), liian suuri työ ensimmäiseksi työksi..yms...yms... Vaikka ommellut olenkin, niin ei tuo tilkkujen kanssa värkkäily ole mitenkään selvä juttu.

Lähinnä olenkin sitten tutustunut erilaisten tekniikoiden käyttöön. Taisin siis aloittaa nousun "peffa edellä puuhun", suuruudenhullu, sanoisi joku. No sitä kyllä olenkin täytyy myöntää. Haastetta pitää olla!

Nyt tuntuu ihan mielekkäältä, kun saa jotain näkyvää valmiiksikin! Paljon ihania kirjojakin on kerääntynyt tilkkuilukirjastooni. Sieltä ammentaa jo pelkästään katselemalla piristystä päivään.

Niin ja onhan harrastuksena myös korttien teko, Senkin olen aloittanut viime syksynä ihan mielenkiinnon vuoksi. Niitä joskus on tullut tehtyäkin, mutta niistä ajoista on kortinteko-maailma muuttunut täysin. Sekin.

Harvakseltan niitä on tullut tehtyä, enimmillään tein joulukortteja. Hyvän ystävättäreni kanssa teimme kortteja yhtenä lauantaina. Ikäänkuin urakalla. Vaikka ei se siltä tuntunut. Mukavaa oli yhdessä tehdä, miettiä tulevaa joulua ja tietenkin parantaa maailmaa.

Noita maailmanparannusjuttuja on meillä ollut ennenkin. Aurinkovärjäystä, servetti-juttuja sun muuta mukavaa. On ollut aina joku teemapäivä, milloin ruoka milloin askartelu. Kaikenlaista kokeiltavaa kyllä löytyy, kun vain vähän näkee vaivaa materiaalien etsimiseen.

Seuraavat viikot joudunkin sitten keskittymään toisenlaiseen projektiin. Tällä rintamalla siis tiedossa vähän pidempi tauko. Mutta aikansa kutakin.