Kissaherra Masa on  nyt seikkaillut tovin aikaa metsästysreissuillaan tuoden kotiin mukavan määrän saalista. Masa, kuten edesmennyt Mikkokin, viihtyy hyvin omassa ja napurin pihapiirissä, me kun asutaan sopivasti päättyvän tien varressa, eikä muita naapureita ole.

Oli vain ajan kysymys, milloin Masa kohtaisi uuden tuttavuuden. Ensimmäisen kosketuksen Masa saikin sitten viime lauantaina. Minä en ollut tapausta todistamassa, mutta isäntä oli kuullut ensin kovan parahduksen ja sen jälkeen ison kuusen juuresta singahti vieras kissa perässään Masa.

Pieni pelko valtasi mieleni, kun ajattelin, että josko tuo vieraileva metsämies saisi Masan mukaansa. Vaan eipä käynytkään niin. Masa saatteli vierailijan päättäväisesti tontin rajan ulkopuolelle ja palasi itse pesulle kotiin ; )

Nyt on sitten pari päivää tosin ollut vähän levoton, mutta se kuuluu nuorella kissalla asiaan.  Eli voin todeta, että Masan valtakunnassa kaikki hyvin.

Toinen kohtaaminen oli eilen tuttavaperheen australianterrierin kanssa. Tätäkin tapaamista hieman jännitin. Ensimmäiset vieraat ihmiset meillä kylässä ja koira mukana.

Mutta jutun juurta ei siitäkään saada. "Hippu" otti lukua suupaloistamme lähellä kahvipöytää, kun Masa ilmestyi tutkailemaan mokomaa karvakasaa. Vaan. Hippu loi kissaan pikaisen katseen  ja jatkoi vain tehtäväänsä, Masa kävi haistamassa ja lähti masamaiseen tyyliin lampsimaan kohti uusia seikkailuja. Joten se  siitä.

 

 

Hippu, ikäneito